Sider

søndag den 3. november 2013

Sy til din baby #3 - Stribede bukser

Det tredje babyprojekt er disse fine stribede ballonbukser. Jeg har lavet dem med rib både i maven og i benene og med runde lommer. Jeg synes selv de runde lommer er blevet ret fine til bukserne. Bukserne er syet er dette mønster fra MiniKrea. Stoffet er fra Stof og Stil.

Jeg er ikke helt tilfreds med mønsteret, størrelserne er alt for store. Bukserne er syet i størrelse 2-4 måneder og er stadig alt for store til min dreng på et halvt år. Er der andre der har erfaring med dette eller andre mønster fra MiniKrea?

Jeg er igang med endnu et par bukser efter dette mønster - dog med en del (forhåbentlig) forbedringer til mønsteret.

Fortsat god Søndag derude i blogland!

11 kommentarer:

 1. De ser rigtig fine ud :)

  Jeg har ikke selv erfaring med MiniKreas mønstre, men jeg har læst på flere andre blogs at der er udfordringer med størrelserne. Jeg håber du finder en løsning på det :)

  SvarSlet
 2. Rigtig fine bukser :o)
  Jeg har prøvet et par mønstre fra MiniKrea, og jeg synes også at de er store i størrelserne....men især bukserne.

  SvarSlet
 3. Super fine bukser. Jeg synes ikke jeg har oplevet problemer med størrelserne på Minikrea bukser (men bodystocking mønsteret passede ikke min baby). Jeg prøver at huske mig selv på lige at lave en hurtig måler på barn ift mønster - især efter at jeg lavede en kjole i sidste uge - som er for lille. Så kan man lære det! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en god idé at vende sig til lige at måle mønster ifht barn - det vil jeg prøve at huske :)

   Øv, det er nu engang bedre at sy noget der er for stort end for småt!

   Slet
 4. Rigtig søde bukser. Jeg synes også bukserne fra Minikrea er MEGET store, så jeg er begyndt at tilpasse bukserne ved at måle efter nogle af drengenes andre bukser :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en god idé at måle efter et par bukser man ved de passer - det er taktikken for det næste par bukser som allerede ligger og venter på at komme igennem maskinen.

   Slet
 5. Hvor er de fine. Kan godt lige at de ikke "larmer" så meget. Jeg synes at buksemønstrene fra Ottobre er rigtig gode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig prøvet buksemønstre fra Ottobre, men jeg har været glad for et par andre mønstre derfra. Måske jeg også skulle prøve deres bukser :)

   Slet
 6. Rigtig flotte! Kan rigtig godt lide de runde lommer, hvordan laver man dem?

  SvarSlet
 7. Jeg har klippet en halvcirkel i forstykkerne der hvor lommen skal sidde. Herefter har jeg klippet en lomme med et tilsvarende hul. I lommens runding har monteret et stykke rib mellem forbuks og lommens foer. Først syes lommens runding, herefter hæftes lommens bagside på lommens foer samt forbuksens sidesøm og taljesøm og syes fast. Giver det lidt mening?

  Der kommer snart en DYI på en tilsvarende lomme med ribkant (dog ikke rund og som snydelomme) men princippet er det samme. Jeg vil gerne lave en DYI på den runde lomme næste gang der ryger et par gennem maskinen.

  PS. Den runde lomme er faktisk på MiniKreas mønster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det vil jeg prøve og vil glæde mig til en DIY:-)

   Slet