Sider

torsdag den 30. januar 2014

12MOK - Februar

Jeg har modtaget den fineste pakke fra Tusindfryd Cph. Pakken indeholdt det lækreste lama Uld i en dejlig varm karry gul farve.
Pakken indeholdt også opskriften på denne cardigan. Cardiganen er mit februar projekt i 12 Month of Knitting udfordringen. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang med den, og endnu mere til at se det endelige resultat. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg normalt ikke strikker så "store" sager.

Jeg er spændt på farven, er den mon for farverig? Jeg blev grebet af vinterens triste grå farver da jeg skulle bestille garnet og synes jeg trængte lidt varme, både i form af cardiganen men også i farven. 

Januars strikke projekt er færdiggjort, det har det egentlig været i en uges tid. Jeg mangler at få taget billeder af den fine babyvest, jeg har bare manglet ordentligt lys, virkelig manglet! Og i dag hvor lyset er ok, har drengen selvfølgelig taget vesten på ud og sove. Den bliver fotograferet snarest.

I mellemtiden, mellem den færdige babyvest og februars projekt (som jeg jo manglede garnet til, ellers var jeg nok gået i gang med den) kom jeg til at gå igang med en lille bitte babytrøje. Trøjen er str. 1 måned og skal være til min kusines lille nye dreng som ankommer til juni.


6 kommentarer:

 1. Oh my, det kan kun blive godt :-) Sikke lækkert garn og den gardigan ser bare super fin ud. Jeg har egentlig holdt mig lidt tilbage i det der 12MOK… Men nu er jeg alligevel fristet til at hoppe med, jeg får jo strikket lidt alligevel :-)
  Jeg glæder mig til at se hvordan din cardigan skrider frem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Ditts, hop bare med. Jeg er heller ikke sikker på at jeg når de 12 projekter, men man kan jo prøve og vise det frem man når :)

   Slet
 2. Jeg synes det er en SKØN farve og håber at du bliver glad for den. Uhhhh det kan være svært med farver nogle gange synes jeg. Mon du kommer med ind til Syslecafe hos Tusindfryd? :-) Jeg har en plads den 18. februar :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan være svært at vælge farve. Og en trøje kan få et helt andet udtryk bare ved et andet farvevalg. Jeg er også spændt på resultatet.

   Ja det gør jeg. Jeg har plads på tirsdag d. 4/2. Glæder mig :) var det godt sidste gang?

   Slet
  2. Cafe hos Tusindfryd var super hyggeligt synes jeg - og skønt at sidde der omgivet af garn! :-D
   Må prøve om vi kan ramme den samme dato næste gang ;-)

   Slet