Sider

fredag den 10. januar 2014

Sy-abstinenser

Kan man have sy-abstinenser?

I så fald er det hvad jeg har haft det sidste stykke tid. Jeg har ikke syet noget siden starten af december - det er en HEL måned! Så der var næsten tale om en forløsning, da jeg i tirsdags fik fundet stof frem og klippet op til et par projekter.


Der er klippet til et par leggings, et par fløjsbukser og fire spisesmække, det hele til Bullerbassen. Det skarpe øje kan se, at legginsene allerede er syet. Jeg kunne simpelthen ikke dy mig, de var så hurtige og nemme og sy (de kommer i et indlæg for sig selv) :)

I løbet af tirsdag og onsdag aften fik jeg så tid til at sidde ved mit nye, og helt eget, sybord for første gang. De resulterede i to færdigsyede spisesmække.De er allerede taget i brug. Med en dreng der øver sig i selv at spise med fingrene, bruger vi rimelig mange af denne slags for tiden.

I eftermiddag skal jeg ud og købe nyt stof - Juhuu, håber at finde nogle fine sager!!

7 kommentarer:

 1. Hvor skønt at få lidt tid ved maskinen igen...

  Og dejlige projekter du har gang i, ser det ud til

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var super skønt selvom tiden løb fra mig og det blev lidt sent- ikke smart når man har en dreng med tre tænder på vej som bestemt ikke sover godt om natten!

   Slet
 2. Kender fornemmelsen af sy-abstinenser rigtig godt!! Lækre ting du har fået lavet - og hvor er det fedt med eget sybord - det drømmer jeg om en dag...

  SvarSlet
 3. Tak. Ja det er skønt med eget sybord så man ikke skal pakke maskine og stof væk hele tiden :)

  SvarSlet
 4. Jeg misunder dit sybord så meget

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå Sanne. Det er også rigtig fedt at man ikke hele tiden skal rydde op.

   Slet
 5. Jeg misunder dit sybord så meget

  SvarSlet