Sider

onsdag den 22. januar 2014

Vundet giveaway - babybukser

Tilbage i november vandt jeg en give away hos Mrs. Lolli's. Jeg vandt et par babybukser som Bulderbassen skulle være testbaby på. Lola har selv udviklet mønsteret og da hun ikke selv havde nogle babyer at putte i bukserne, søgte hun altså testbabyer til at afprøve mønsteret (se indlægget her).

En Bulderbasse som min bruger en del bukser, så vi var selvfølgelig glade da bukserne kom med posten. Vi var selvfølgelig også spændte på Lolas stofvalg, da det havde været en hemmelighed. Vi blev ikke skuffede :)

Her er så et par billeder af Lolas fine bukser i aktion. 

Er de ikke fine? 
Jeg synes stoffet er tilpas farvestrålende med med rigtig sødt motiv til et lille barn. Og så kan jeg godt lide at ribberne i ben og talje er forskellig farve.
Lola har gjort et godt stykke arbejde med mønsteret. Bukserne passer perfekt til min korte, lidt brede dreng. Der er god bevægelsesfrihed uden at de er alt for brede om numsen, benlængden er god og højden er perfekt. De skal ikke trækkes helt op under armhulerne og er ikke for korte bagpå når der siddes ned. Dog er elastikken i maven lige det strammeste. Det er et par bukser vi er rigtig glade for.

Tak for bukserne Lola!

4 kommentarer:

 1. Fine bukser og en skøn dreng!!!!!

  SvarSlet
 2. Selv tak! Dejligt med respons. Og lidt sjovt at elastiken er lidt stram - mine børn var lidt mere 'runde' end gennemsnittet, så plejer altid at lave den for løs. Godt at høre, at andre også har babyer, der har lidt at stå imod med. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de skal have lidt ekstra at stå i mod med, det er dejligt!

   Slet