Sider

tirsdag den 18. februar 2014

Til mig selv februar 2014


Julie bag bloggen Krea Krumspring har udnævnt februar til "Ego"-måned. En hel måned dedikeret til at lave krea-ting til sig selv. Det er fedt og jeg vil gerne være med. De øvrige deltagere kan ses her.

De sidste 10 måneder har det kun stået på strik, syning og hækling af babyting. Sådan er det når man bliver mor og synes hjemmelavet baby-stuff er det sødeste i verden. Men nu hvor min barsel lakker mod enden, står jeg akut og mangler en ny garderobe. Jeg orker ikke at have det tøj jeg har brugt de sidste 10 måneder på på arbejde. Det minder for meget om en tid med gylp, havregrød og andet godt på tøjet konstant. Ikke at det har været en dårlig tid, bestemt ikke. Det har været helt fantastisk og jeg har elsket at gå hjemme, men nu er det slut for denne gang. Et nyt liv skal for mig til at starte, et liv hvor jeg både skal være en arbejds-mig og en mor-mig, og det kræver altså lidt nyt i garderoben.

Jeg har planer om tre kjoler og et par bukser. De to af kjolerne og bukserne har jeg stof til, de er klippet og faktisk også syet. Jeg mangler bare at få taget billeder af de færdige resultater, det når jeg forhåbentlig i løbet af de næste par de dage.  Den sidste kjole mangler jeg stadig stof til, men måske jeg skal på lidt stof-shopping i weekenden.
Nå ja, og så er jeg jo også i gang med at strikke en cardigan til mig selv til februars udgave af "12 Months of Knitting". Status og billeder af dette projekt kommer også snart. Jeg håber i vil følge med.

1 kommentar:

  1. Hvor lyder det bare spændende, glæder mig til at se det fine resultat :-)
    Kh Sabrina

    SvarSlet