Sider

onsdag den 4. december 2013

Peberkagemænd

I lørdags var vi til 1. søndag i advent familie hygge hos kærestens moster og onkel. Det er en tradition, også at det holdes om lørdagen. Traditionen indeholder æbleskiver og glögg, pakkeleg, flæskestegssandwich, juleøl, slik i lange baner og hygge, hygge, hygge for børn og voksne. Jeg elsker det!

Nå, men når nu værterne gør så meget ud af det, synes jeg også at jeg ville medbringe en fin hjemmelavet værtindegave. Det blev til disse søde peberkagemænd.
Opskriften på de fine peberkagemænd er designet af Lene bag bloggen Filihunkat i samarbejde med Tante Grøn. Opskriften er gratis og kan findes her.

De to peberkagemænd faldt i god jord og blev hængt op til skue med det samme. Der var da misundelige miner hos andre over at det ikke var hos dem to var havnet. Så mon ikke der skal laves et par stykker til i løbet af denne julemåned.

2 kommentarer:

  1. Så blev jeg fast læser på din skønne blog. sikke fede ting du har vist frem til baby-month. Du er ferm på pindene kan jeg se. Du er ikke på Instagram for så vil jeg da også gerne følge dig der.

    SvarSlet
  2. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år :-)
    De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

    SvarSlet