Sider

søndag den 22. december 2013

Julesutsko

Nu er det jo næsten jul - hvor blev december af??
For mit vedkommende forsvandt de første 2 uger af december med sygdom. Jeg selv med halsbetændelse, Bullerbassen med forkølelse, hoste og så lige en omgang øjenbetændelse oveni. Der har ikke været meget overskud til det kreative eller bloggen (som man nok kan se på mængden af indlæg). Der har været så mange idéer til julekreativitet og blogindlæg i mit hoved, der befinder de sig endnu, energien har bare ikke været der.

Nu er jeg på højkant igen og i aften har jeg et lille pusterum i den sidste juletravlhed til at forberede et par blogindlæg :o)

I slutningen af november syede jeg babysutsko i massevis - faktisk 6 par ialt. Jeg synes det kunne være hyggeligt hvis Bullerbassen kunne have julesutsko på i hele december. Det er blev til disse fine sutsko.
Sutskoene er lavet efter LaRaLiL's suveræne DIY
De røde sko er foret med sort fleece både indvendigt og i bunden, de grå er foret med rødt bomuldsstof indvendigt og sort fleece i bunden. Begge sko har et lag pladevat mellem de to lag stof. Sålerne på disse sko er bare stof da jeg ikke lige havde noget skind liggende. Bullerbassen hverken kravler eller går endnu, så sålen er for hans vedkommende pt. ligegyldig.

Sutskoene er dejlig varme og de har været i brug hver dag i december.
Udover Bullerbassen, fik hans bedste ven og hans granfætter og to par hver af de fine julesutsko.

Det er nok ikke sidste gang at der kommer et par af disse sutsko gennem min maskine til et par små fødder.

Og så lige et billede af skoene i aktion:


5 kommentarer:

 1. Nøøøj, hvor er de sko fine! (Og det er Bullerbassen også!) Glædelig jul!

  SvarSlet
 2. Hvor er dine sko bare blevet gode!!
  Har du evt målt den søde Bullerbasses fod? Er lidt nysgerrig på hvilken str mønster du har valgt og hvor lang din søns fod er ;-)
  Jeg valgte det store mønster til en str.19 (11 cm). Og der blev skoen desværre for lille. Men jeg har mod på at prøve igen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og forresten; Har du kun lavet huller til elastikken i foret? :-)

   Slet
  2. Tak, vi har været så glade for dem hele december. Jeg overveje om jeg skal lave nogle nye i noget andet stof nu hvor julen er forbi :)

   Bullerbassens fod er 10 cm, og jeg har syet den store størrelse. Jeg har også syet et par til en dreng med en fod på ca. 11 cm. Der har jeg bare lavet rundingen ved tæerne på sålen og overdelen en cm længere. De passede fint.

   Ja, jeg har kun lavet huller til elastik i foeret. Jeg har forstærket foeret på bagsiden med noget kraftigere stof der hvor hullerne sidder.

   Håber dit næste par bliver en succes :) Glædelig baghjul og godt nytår når vi når så langt!

   Slet