Sider

mandag den 28. oktober 2013

Bedre sent end aldrig...

... at springe ud i blogland som ny blogger.

Jeg har gennem det sidste halve års tid fuld med på sidelinjen hos en masse af jer kreative bloggere derude. Og jeg må sige, at I har inspireret mig. Inspireret mig til en masse nye projekter indenfor strik, hækling og syning - især til min 6 måneder gamle søn, Bulderbassen. Jeg inspireres af jeres billeder, DYI'er og fortællinger om stort og småt. Og ja, nu har I altså også inspireret mig til at springe ud som ny blogger.

Det hele startede faktisk for lidt mere end et halvt år siden, da jeg startede på barsel. Ventetiden på Bullerbassen skulle jo udfyldes, så hvad var bedre end at sy lidt tøj til min nye verdensborger. Egentlig havde jeg ikke syet i flere år, men man kan jo altid starte igen. Så jeg tænkte at et par dejlige bukser var et fint projekt at starte ud med. Nu manglede jeg jo så bare et mønster at sy efter. Et par googlesøgninger efter et fint buksemønster førte mig ind i blogland. Jeg har fulgt med lige siden og dagligt er jeg stødt på nye blogs som har inspireret mig til nye projekter.

Håbet med min blog er at dele nogle af mine projekter og min hverdag med jer. Og hvis bare jeg kan inspirere nogen af jer en brøkdel af hvor meget I har inspireret mig, så er mit mål nået.

Velkommen til!


Her er så projektet som førte mig til blogland. Buksemønsteret fandt jeg hos Anna her.

6 kommentarer:

 1. Velkommen til:-) Og sikke et fint sæt til din lille dreng! Ja, man kan altid genoptage syningen. Jeg startede også for alvor igen, da jeg fik Lara for 5 år siden.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna. Han var også meget glad for det i den korte tid han kunne passe det :)

   Slet
 2. Og et godt råd: Sæt lige bloglovin knappen og google friends connect knappen på bloggen. så man kan tilmelde sig som fast læser :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Det er da en dejlig lille hue :)

  Tillykke med din blog, jeg glæder mig til at læse med :)

  SvarSlet
 4. Sikke et fint sæt - de bukser ser virkelig dejlige ud. Og velkommen til :) Jeg startede også min blog og syningen, da jeg var gravid med mit første barn.

  SvarSlet